Llamba led per tesla model 3 35k nga fabrika kineze

Unë mendoj se fabrika ime mund të furnizojë llambën led për modelin Tesla 3 35k për ju.

Nderkohe do te doja te dija nese llamba led per tesla model 3 35k do te thote 35000usd apo 3500k.

Nëse llamba led për modelin tesla 3 35k do të thotë ngjyra e temperaturës 3500k, mendoj se është gabim.

Sepse e gjithë llamba led për Tesla Model 3 do të jetë 6000k.

Llamba jonë led për modelin tesla 3 35k është 19-22.

Të gjitha llambat tona led për tesla model 3 35k janë me Emarks, DOT, ISO9001 dhe CE.

Ju lutemi ejani të flisni me ne në çdo kohë llambë led për Tesla model 3 35k.